Welke dekking past bij mij?

Je kunt kiezen uit drie (basis) dekkingen; WA, Beperkt casco of Volledig casco

Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering

Met een WA verzekeringen ben je verzekerd voor de schade die je met jouw verzekerde auto toebrengt aan een ander of de schade aan één van je eigendommen. Hieronder vallen bijvoorbeeld een ander eigen motorvoertuig of een aanhanger. Deze verzekering is verplicht. Daarnaast wordt er hulp verleent bij diefstal of beschadiging. Vervangend vervoer wordt je alleen in het buitenland aangeboden.

Beperkt casco (WA+)

Beperkt casco verzekert de auto voor brand, natuurgeweld, diefstal en ruitschade. Hulp wordt je geboden bij schade aan de eigen auto of verzekerde, als ook de schade die is veroorzaakt door een aanhanger. Vervangend vervoer wordt je buiten Nederland aangeboden. Binnen Nederland wordt je een geselecteerd herstelbedrijf door ons aangeboden voor reparatie.

Volledig casco (allrisk)

Hieronder valt schade aan en diefstal van de auto. Denk hierbij aan schade door een aanrijding, botsing of omdat de auto van de weg raakt. Ook ruitschade valt hieronder. Hulp wordt je geboden bij schade aan de eigen auto ook als de schade is veroorzaakt door een aanhanger. Vervangend vervoer wordt je aangeboden binnen en buiten Nederland.

Bereken je premie
Schade WA WA+ Allrisk
Schade aan personen
Schade aan andermans spullen
Ruitschade
Brand en natuurgeweld
Schade aan jouw auto buiten jouw schuld
Schade aan jouw auto door eigen schuld
Overige
Diefstal
Vandalisme

Wat kiezen andere mensen?

Je bepaalt vanzelfsprekend zelf welke dekking je kiest. Omdat veel mensen het lastig vinden een keuze te maken, geven we hier aan waar andere klanten in het verleden voor hebben gekozen.

Auto’s van 0 tot 7 jaar oud

Bezitters van auto’s van 0 tot 7 jaar oud, nemen meestal een WA-casco (Allrisk) verzekering.

Auto’s van 7 tot 9 jaar oud

Bezitters van auto’s van 7 tot 9 jaar oud, nemen meestal een WA-plus verzekering.

Auto’s van 9 jaar of ouder

Bezitters van auto’s van 9 jaar of ouder, nemen meestal een WA verzekering.


Klaar om een keuze te maken?

Nu je een goed beeld heb van de verschillende dekkingen kan je direct online jouw verzekerings premie berekenen. Klik op de onderstaande button om verder te gaan.

Bereken je premie

Welke aanvullende zekerheden passen bij mij?

Kies naast je basisverzekering ook extra zekerheden die bij jou passen

Rechtsbijstand

Met deze module ben je verzekerd van professionele juridische hulp in geval van het verhalen van je schade als de tegenpartij aansprakelijk is en jij WA of WA Plus verzekerd bent.

Accessoires

Van accessoires die niet af fabriek in je auto zijn gezet, moet de waarde worden opgegeven om ze mee te kunnen verzekeren. Denk hierbij aan een trekhaak, speciale velgen of een LPG-tank. Beeld- en geluidsapparatuur die in de auto is gemonteerd is standaard tot € 1.250,- meeverzekerd. Is de waarde hoger? Dan moet je deze waarde ook opgegeven.

Schade inzittenden

De schadeverzekering inzittenden dekt de daadwerkelijk geleden personenschade na een ongeval. Denk aan schade aan je kleding en bagage of bijvoorbeeld medische kosten. Deze kosten zijn gedekt tot een bedrag van maximaal € 1.000.000.

Ongevallen inzittenden

Wil je naast het goed verzekeren van de auto ook gebruik maken van een verzekering voor jezelf en de passagiers? Maak dan gebruik van de inzittendenverzekering! In het geval van schade met je auto en in de nabijheid van je auto ben je zelf ook verzekerd.

Ook de passagiers die met je meereizen.

Pechhulp

Professionele hulp bij pech onderweg binnen Europa inclusief de eigen woonplaats.

Voogd verzekeringen