Opzeggen

Je wilt je verzekering opzeggen of schorsen? Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee!

Hoe zeg ik mijn verzekering op?

Je wilt je verzekering opzeggen? Dat kan uiteraard. Dit kan via info@dealerservices.eu of schriftelijk naar ons adres.

Ons adres is:

DS Verzekeringen
P.O. Box 8055
3503 RB, Utrecht

Daarnaast kan je ook je verzekering schorsen. Je verzekering wordt als het ware even bevroren. Indien je een nieuwe auto koopt, gaan de schadevrije jaren met je mee. Dit kan je flink geld besparen!

Hoe schors ik mijn verzekering?

Als je een nieuwe auto aanschaft, gaan de schadevrije jaren met je mee. Ook betaal je geen premie wanneer de schorsing ingaat en maak je geen kosten voor het opzeggen.

Wil je jouw verzekeringen schorsen of de schorsing opheffen? Neem dan contact met ons op via 088-054 50 10 of info@dealerservices.eu.

Je auto verkocht?

Je hebt je auto verkocht en ook al een nieuwe auto gekocht? Dan kan de huidige verzekering worden aangepast aan je nieuwe auto. Stuur hiervoor een e-mail naar info@dealerservices.eu. Geef in de email het kenteken, meldcode en de gewenste dekking voor je nieuwe auto door.

Nog geen nieuwe auto?

Heb je nog geen nieuwe auto? Dan kan je de verzekering opzeggen. Ook kan je gebruik maken van het vrijwaringsbewijs van je auto. Indien je door het opzeggen teveel premie hebt betaald voor je verzekering wordt dat uiteraard teruggestort. Ook wordt je een beëindigingspolis gestuurd ter bevestiging.

Voogd verzekeringen